Callum Faris studeerde met Onderscheiding af aan St Bartholomew's Medical School in Londen. Hij voltooide zijn opleiding in het King's College Hospital London, Addenbrookes Cambridge, St Mary's hospital London en Southampton University. In deze periode deed hij twee jaar onderzoek aan het Gonville & Caius College, Universiteit van Cambridge.

Dr. Faris was gedurende een jaar werkzaam als fellow aan de Harvard Medical School (Boston) in het Facial Cosmetic Surgery Center - Massachusetts Eye and Ear. Dit programma is geaccrediteerd door de American Academy of Facial Plastic Reconstructive Surgery.

Hij werd bekroond met de European Academy of Facial Plastic Surgery Funded Scholarship - De Joseph Scholarship – Hiermee kon hij een één jaar durende Facial Plastic Reconstructive Fellowship in Centers of excellence in Europa en Noord-Amerika doen, een Fellowship in Nose Reconstruction in Nederland en trainingen in Facial Reanimation Surgery in centra in Frankrijk, Nederland en de Verenigde Staten.

Dr. Faris kreeg de Claus Walter Prijs voor de hoogste score van alle deelnemers aan het International Facial Plastic Reconstructive Surgery Accreditation Examen van de American Academy of Facial Plastic Reconstructive Surgery. (Klik hier).

Tevens deed hij een eenjarige oncologische en mirovasculaire fellowship aan de University of British Columbia Canada om zijn kennis van complexe reconstructie van het gezicht en de hals te ontwikkelen.

Dr. Faris geeft in heel Europa lezingen als expert op het gebied van plastische en reconstructieve chirurgie in het gezicht.

De heer Faris is zeer vereerd dat hij werd benoemd tot de nationale afgevaardigde van het Verenigd Koninkrijk voor de Europese Academie voor Gezichtschirurgie (2016-2017). Hij werd eveneens benoemd tot sectieleider voor Reconstructie van de Europese Academie voor Gezichtschirurgie 2017.

Onderscheidingen

1999 Onderscheiding ("Pathologie") Faculteit geneeskunde van de Londense universiteit voor het behalen van het doctoraaldiploma

2012 Jozefbeurs voor de Europese Academie voor gezichtschirurgie voor Plastische chirurgie 2012

2013 Claus Walterprijs Europese Academie voor gezichtschirurgie

Afdeling Otolaryngologie 2017, Beste Resident Educator Harvard Medical School

BIG-register

BIG-nummer: 19921058501

EEN AFSPRAAK MAKEN

Neem contact op met ons team voor een consult

CONTACT

COSMETISCHE INGREPEN